Curs Cheile Genelor Secvența de Activare

duminică 28 Octombrie 2018

10:00 – 18:00

Bacău – Pensiunea Studio – Str. Oituz nr. 17

ATENȚIE: sunt doar 15 locuri disponibile!

SECVENȚA DE ACTIVARE
– Cheile Genelor –

TRAINER: Alexandra chiru 

Secvența de Activare este cel mai important pentru a ne debloca geniul nativ și pentru a îl integra în viața de zi cu zi. În acest curs bazat pe învățăturile Cheile Genelor scrise de Richard Rudd, vom discuta despre cum ne deblocăm stabilitatea centrală, echilibrul interior prin a înțelegerea scopul adânc al existenței noastre. Este despre a înțelege zonele în care suntem victime ale propriilor noastre tipare, cum să le recunoaștem și cum să le transformăm în daruri.

Se spune că suntem cu toții geniali la naștere dar din cauza educației formale pe care o primim, darurile noastre le închidem și ne simțim de parcă cineva ne-a tăiat aripile. Lucrul cu Secvența de Activare te ajută să intri în contact cu ceea ce credeai că ai pierdut, să descoperi care este geniul tău cu care ai venit în această lume și cum să te servești pe tine pentru a servi întregul. Înveți cum să îți crești o nouă pereche de aripi pentru a crește către adevăratul tău potențial.

În acest curs vom lucra cu informațiile înscrie în ADN-ul tău, de aceea utilitatea acestor informații este de la sine înțeleasă pentru că acele informații vor rezona profund cu tine și te vor ajuta să îți înțelegi viața de până acum și îți vor oferi șansa să ți-o transformi. Secvența de Activare nu este un curs de spiritualitate, este un curs care te ajută să îți înțelegi mai bine misiunea de pe Pământ pentru a intra în contact cu sinele tău superior. Aspectul spiritual intervine natural prin declanșarea sincronicităților care survin din alinierea ta cu mintea, corpul și sufletul tău.

Cu ajutorul Secvenței de Activare vei lucra cu provocarea principală a vieții tale, vei avea șansa să înțelegi cum o integrezi și vei descoperi de ce împlinirea noastră este ascunsă de propria noastră minte.

Acesta nu este un curs care te va liniști temporar ci te poate ajuta să îți repornești viața și îți oferă coordonatele necesare pentru a o face.

Investiția pentru participare: 250 lei / persoană

FACILITATOR

Alexandra Chiru

Pot sa îți spun despre mine ca am terminat facultatea de biochimie fiind pasionată de genetică. Am căutat mereu să găsesc sursa tuturor bolilor și suferințelor de pe pământ, astfel încât am fost purtată de viață prin multiple și diferite locuri, experiențe și situații.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și tot felul de lucruri complicate legate de ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. Am găsit câteva răspunsuri, dar paradoxul este că am găsit cu mult, mult mai multe întrebări…care și până în ziua de azi au rămas să fie descoperite…poate de alți căutători.

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală și cine știe câte altele… căutând să aflu ceva nou, sperând să găsesc esența…

În cursuri abordez povestea din spatele informației și îmi doresc să transmit emoția din spatele oricărui instrument pe care îl folosesc (cum ar fi Secvența de Activare).

Ce vei afla din acest workshop?

1. Parcurgerea fiecărei sfere și căi din Secvența de Activare din perspectiva tiparelor de umbră, dar și siddhi

2. Înțelegerea rolului liniilor și a tiparelor pe care acestea le ascund

3. Cum să îți folosești profilul hologenetic Cheile Genelor pentru a îți înțelege darurile și abilitățile native

4. O înțelegere profundă a rănilor primare și cum să începi procesul de vindecare

5. Calea către echilibrarea vieții exterioare și interioare 

Ce îți oferim în acest workshop?

1. Informațiile necesare pentru a-ți construi povestea Secvenței tale de Activare

2. Identificarea abilităților native și a tiparelor care te-au ajutat și cele care nu (tiparele de victimă)

3. Modul în care poți lucra eficient cu Cheile Genelor

4. Deschiderea perspectivei pentru a înțelege mai bine profilele celor dragi

5. O întâlnire cu oameni care merg pe același drum cu tine și deschiderea porții către comunitatea Cheile Genelor

duminică 28 octombrie 2018

10:00 – 18:00

Bacău – Pensiunea Studio

ATENȚIE: sunt doar 15 locuri disponibile!

Investiția pentru participare: 250 lei / persoană