Sâmbătă și duminică 17-18 NOIEMBRIE 2018 (CURS DE 2 ZILE)

10:00 – 17:00 / 18:00

BUCUREȘTI – Centrul Anahata – Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Investiția pentru participare: 500 lei / persoană

 

SECVENȚA DE ACTIVARE
– Cheile Genelor –

TRAINERI: Alexandra chiru și Orlando Stoicescu

Secvența de Activare este cel mai important pentru a ne debloca geniul nativ și pentru a îl integra în viața de zi cu zi. În acest curs bazat pe învățăturile Cheile Genelor scrise de Richard Rudd, vom discuta despre cum ne deblocăm stabilitatea centrală, echilibrul interior prin a înțelegerea scopul adânc al existenței noastre. Este despre a înțelege zonele în care suntem victime ale propriilor noastre tipare, cum să le recunoaștem și cum să le transformăm în daruri.

Se spune că suntem cu toții geniali la naștere dar din cauza educației formale pe care o primim, darurile noastre le închidem și ne simțim de parcă cineva ne-a tăiat aripile. Lucrul cu Secvența de Activare te ajută să intri în contact cu ceea ce credeai că ai pierdut, să descoperi care este geniul tău cu care ai venit în această lume și cum să te servești pe tine pentru a servi întregul. Înveți cum să îți crești o nouă pereche de aripi pentru a crește către adevăratul tău potențial.

În acest curs vom lucra cu informațiile înscrie în ADN-ul tău, de aceea utilitatea acestor informații este de la sine înțeleasă pentru că acele informații vor rezona profund cu tine și te vor ajuta să îți înțelegi viața de până acum și îți vor oferi șansa să ți-o transformi. Secvența de Activare nu este un curs de spiritualitate, este un curs care te ajută să îți înțelegi mai bine misiunea de pe Pământ pentru a intra în contact cu sinele tău superior. Aspectul spiritual intervine natural prin declanșarea sincronicităților care survin din alinierea ta cu mintea, corpul și sufletul tău.

Cu ajutorul Secvenței de Activare vei lucra cu provocarea principală a vieții tale, vei avea șansa să înțelegi cum o integrezi și vei descoperi de ce împlinirea noastră este ascunsă de propria noastră minte.

Acesta nu este un curs care te va liniști temporar ci te poate ajuta să îți repornești viața și îți oferă coordonatele necesare pentru a o face.

FACILITATOR

Alexandra Chiru

Pot sa îți spun despre mine ca am terminat facultatea de biochimie fiind pasionată de genetică. Am căutat mereu să găsesc sursa tuturor bolilor și suferințelor de pe pământ, astfel încât am fost purtată de viață prin multiple și diferite locuri, experiențe și situații.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și tot felul de lucruri complicate legate de ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. Am găsit câteva răspunsuri, dar paradoxul este că am găsit cu mult, mult mai multe întrebări…care și până în ziua de azi au rămas să fie descoperite…poate de alți căutători.

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală și cine știe câte altele… căutând să aflu ceva nou, sperând să găsesc esența…

În cursuri abordez povestea din spatele informației și îmi doresc să transmit emoția din spatele oricărui instrument pe care îl folosesc (cum ar fi Secvența de Activare).

Facilitator:

Orlando Stoicescu

În câteva cuvinte, îți pot spune că sunt un om al experienței, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. De când mă știu oamenii au venit către mine pentru a îi ghida, am fost pus de viață în poziții care să faciliteze asta, profesional am fost trainer și training manager pentru 2 respectiv 7 ani, am lucrat în consultanță de business și pentru alte companii dar și pe cont propriu (2 ani). Cu ajutorul profesiilor menționate anterior am avut prilejul să lucrez cu studii de personalitate psihologice profesionale, ascuțindu-mi cunoașterea despre ceea ce înseamnă personalitatea umană și am lucrat cu peste 10.000 de oameni adunând multe mii de ore în pregătirea lor.

Însă drumul meu cu adevărat a început în 2015 când am intrat în contact cu Cheile Genelor și Human Design iar din acel moment le-am studiat și le-am practicat intensiv (zilnic chiar). Cu ajutorul acestei practici, am observat natural cum abilitățile mele native și geniul meu nativ au ieșit la suprafață și de atunci modul în care percep și am perceput lumea s-a schimbat uluitor. Am început să scriu zilnic articole despre trezirea umanității (articolele Pilula Roșie), am deschis conceptul de Decondiționare Mentală și Emoțională în care am îmbinat cunoașterea anterioară cu Cheile Genelor și Human Design și am observat cum viața mi s-a deschis ca niciodată.

În cursurile pe care le susțin vorbesc despre cum poți folosi uneltele pe care le avem (cum ar fi Secvența de Activare – Cheile Genelor) pentru a îți transforma viața. Mi-am propus ca ceea ce spun să fie în primul rând util participanților și ușor de implementat.

Ce vei afla din acest workshop?

1. Parcurgerea fiecărei sfere și căi din Secvența de Activare din perspectiva tiparelor de umbră, dar și siddhi

2. Înțelegerea rolului liniilor și a tiparelor pe care acestea le ascund

3. Cum să îți folosești profilul hologenetic Cheile Genelor pentru a îți înțelege darurile și abilitățile native

4. O înțelegere profundă a rănilor primare și cum să începi procesul de vindecare

5. Calea către echilibrarea vieții exterioare și interioare 

Ce îți oferim în acest workshop?

1. Informațiile necesare pentru a-ți construi povestea Secvenței tale de Activare

2. Identificarea abilităților native și a tiparelor care te-au ajutat și cele care nu (tiparele de victimă)

3. Modul în care poți lucra eficient cu Cheile Genelor

4. Deschiderea perspectivei pentru a înțelege mai bine profilele celor dragi

5. O întâlnire cu oameni care merg pe același drum cu tine și deschiderea porții către comunitatea Cheile Genelor

De ce ne-am unit darurile pentru a susține acest curs?

Răspunsul o să ți-l oferim scurt și la obiect, pentru că îți vom servi ambele laturi ale Secvenței de Activare, de la Orlando vei primi recomandările utile, tehnice și ușor de implementat și de la Alexandra vei primi intuitiv motivația pentru a intra în lumea propriului tău profil, te va ajuta să duci acele recomandări în profunzimile tale.

Credem în puterea sinarhiei și în puterea colaborării și a ne pune darurile laolaltă, așa că în acest curs am dorit să fim de ajutor și celor care preferă să primească informația în mod logic (prin exprimarea lui Orlando) dar și abstract / intuitiv (prin exprimarea Alexandrei).

Fiind amândoi și în programul pilot, la nivel internațional, de ambasadori Cheile Genelor, unitatea și serviciul sunt două valori pe care dorim să le închegăm prin colaborarea noastră și prin această colaborare să servim (mai) eficient întregul.

 

Te invităm să vii alături de noi pentru a construi povestea propriei tale Secvenței de Activare.

Sâmbătă și duminică 17-18 NOIEMBRIE 2018

10:00 – 18:00

BUCUREȘTI – Centrul Anahata – Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Investiția pentru participare: 500 lei / persoană

 

TRAINERI: Alexandra chiru și Orlando Stoicescu