3 – 4 Noiembrie 2018 (curs de 2 zile) – 10:00 – 17:00
Centrul anahata – Strada fabrica de chibrituri 16, etaj 2
BUCUREȘTI

COST PARTICIPARE: 500 lei
LOCAȚIE: Va fi anunțată telefonic celor înscriși (București)
FACILITATORI: Alexandra Chiru și Orlando Daniel Stoicescu

CURS SPECIAL

Secvența Perlă

În acest curs de 2 zile, vom explora împreună Secvența Prosperității și anume Secvența Perlă din Cheile Genelor. Acest curs este destinat celor care au intrat în contact cu Cheile Genelor de cel puțin 3 – 6 luni și va fi un curs intensiv menit să te ajute să îți descoperi vocația, să descoperi mediul potrivit pentru ca vocația ta să se realizeze cum anume se va realiza și cheia desăvârșirii tale.

Scopul Secvenței Perlă este declanșarea sincronicităților pentru ca prosperitatea să vină natural, neforțat, să observăm cum viața se rearanjează pentru a susține intențiile venite din autenticitatea noastră.

Îți dorești să trăiești o astfel de viață? 

SECVENȚA PERLĂ
PROSPERITATE
SINCRONICITATE
COMUNITATE

FACILITATORI:

Pot sa îți spun despre mine ca am terminat facultatea de biochimie fiind pasionată de genetică. Am căutat mereu să găsesc sursa tuturor bolilor și suferințelor de pe pământ, astfel încât am fost purtată de viață prin multiple și diferite locuri, experiențe și situații.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și tot felul de lucruri complicate legate de ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. Am găsit câteva răspunsuri, dar paradoxul este că am găsit cu mult, mult mai multe întrebări…care și până în ziua de azi au rămas să fie descoperite…poate de alți căutători.

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală și cine știe câte altele… căutând să aflu ceva nou, sperând să găsesc esența…

În cursuri abordez povestea din spatele informației și îmi doresc să transmit emoția din spatele oricărui instrument pe care îl folosesc.

Alexandra Chiru
Orlando Stoicescu
În câteva cuvinte, îți pot spune că sunt un om al experienței, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. De când mă știu oamenii au venit către mine pentru a îi ghida, am fost pus de viață în poziții care să faciliteze asta, profesional am fost trainer și training manager pentru 2 respectiv 7 ani, am lucrat în consultanță de business și pentru alte companii dar și pe cont propriu (2 ani). Cu ajutorul profesiilor menționate anterior am avut prilejul să lucrez cu studii de personalitate psihologice profesionale, ascuțindu-mi cunoașterea despre ceea ce înseamnă personalitatea umană și am lucrat cu peste 10.000 de oameni adunând multe mii de ore în pregătirea lor.

Însă drumul meu cu adevărat a început în 2015 când am intrat în contact cu Cheile Genelor și Human Design iar din acel moment le-am studiat și le-am practicat intensiv (zilnic chiar). Cu ajutorul acestei practici, am observat natural cum abilitățile mele native și geniul meu nativ au ieșit la suprafață și de atunci modul în care percep și am perceput lumea s-a schimbat uluitor. Am început să scriu zilnic articole despre trezirea umanității (articolele Pilula Roșie), am deschis conceptul de Decondiționare Mentală și Emoțională în care am îmbinat cunoașterea anterioară cu Cheile Genelor și Human Design și am observat cum viața mi s-a deschis ca niciodată.

În cursurile pe care le susțin vorbesc despre cum poți folosi uneltele pe care le avem pentru a îți transforma viața. Mi-am propus ca ceea ce spun să fie în primul rând util participanților și ușor de implementat.

Întrebări pe care e posibil să le ai

E nevoie să fi participat la Secvența de Activare și Secvența Venus?
Nu. Secvența Perlă poate fi considerată de sine stătătoare pentru că scopul ei este în principal de evaluare nu neapărat de acțiune,
Cât de bine trebuie să știu Cheile Genelor
E important să fi trecut prin secvența ta de activare și cheile de acolo și să fii pasionat/ă de această cunoaștere. Acolo unde există pasiune, acolo există intenție
O să mă ajute să cunosc prosperitatea?
Da sau/și nu. În primul rând o să lămurim la ce se referă prosperitatea pentru că o parte dintre oameni consideră că este vorba despre bani însă este mult mai mult decât atât. Dacă te ții de treabă și continui procesul decondiționării e mai greu să nu fii prosper/ă decât să fii. Totul în viață este o alegere, acest curs îți arată cum să îți dai seama dacă alegerile tale sunt aliniate sau nu cu construcția ta.
La ce să mă aștept de la acest curs? Ce se va întâmpla?
Pe parcursul celor două zile de curs vom lua cele 4 sfere din Secvența Perlă (vocația, evoluția, brandul și perla) și liniile aferente și te vom ajuta să înțelegi tema lor. Fiecare linie, fiecare cheie și sferă îți oferă o temă, temă care dacă se desfășoară la nivel de dar în viața ta, prosperitatea vine natural.
Care va fi programul cursului?

Cursul se desfășoară în weekend-ul 3 – 4 Noiembrie 2018 și programul ambelor zile este 10:00 – 17:00 . În prima zi vom lucra împreună Sfera Vocației și Sfera Culturii și în a doua zi Sfera Brandului și Sfera Perlei. Programul va avea și parte teoretică și parte practică.

Ce înseamnă vocația noastră în Cheile Genelor (live facebook 18.09.2018)

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul pe care îl poți accesa cu ajutorul butonului de mai jos: