Cursurile Viața Conștientă

Te invităm alături de entuziaști Cheile Genelor și căutători de împlinire și echilibru la o serie de cursuri menite să îți reseteze tiparele mentale care te blochează și să te susțină să trăiești viața pe care o visezi și o meriți. Fă primul pas căre noul TU!

Educația este cel mai de preț lucru – nimeni nu îți poate lua cunoașterea, nici manualitatea

 Program de cursuri 2020-2021

hARTA Perfecțiunii – Descoperă-ți Geniul Nativ și Scopul Tău Unic

Te-ai născut „un bec”, iar treaba ta și ceea ce este natural pentru tine este să luminezi, dar, încă din copilărie, ți s-a spus că „ești ciocan și trebuie să bați cuie”. Neavând alt punct de reper și, de multe ori fiind obligat, ai început să te conformezi și să crezi asta. De atunci, te chinui să fii un ciocan cât mai bun și, de multe ori, chiar nu înțelegi de ce nu ești un ciocan la fel de bun ca ceilalți și te întrebi ce este în neregulă cu tine.

În acest curs, prin abordarea integrată a sistemului Human Design, a Cheilor Genetice și Ho’oponopono, vei înțelege până în cel mai mic detaliu cine eșticum funcționezi (atât tu, cât și cei din jurul tău) și care este dinamica relațiilor tale. Astfel, îți va fi foarte ușor să înțelegi cum și de ce s-au întâmplat toate lucrurile din viața ta, vei reuși să te eliberezi de trecut și să trăiești viața perfectă pentru tine.

24 și 25.10.2020

10am-5pm

Str. Episcop Ilarion nr. 11, Sector 2, București

Cu Iulian Moțea

Modeleaza-ți viata! Înțelegerea aspectului Feminin din noi!

Program de Integrare pentru Femei și Bărbați creat de Viața Conștientă

Te invit alături de noi la o experiență de DEZ-integrare a tiparelor mentale, emoționale și spirituale care te blochează din a evolua și a avea relații Sănătoase.

Duminică 18.10.2019

11am-5pm

Str. Episcop Ilarion nr. 11, Sector 2, București

Cu Alexandra Chiru

Dr. Dana Burlacu – Prezintă pentru Viața Conștientă un webinar gratuit

Program de educație creat în parteneriat cu Viața Conștientă – prezentat de Dr. Dana Burlacu – medic primar pediatru, specialist Neonatolog, specialist homeopat cu peste 30 de ani de experiență în Spitale de Obstetrică-Ginecologie și cabinete particulare

Titlul acestui webinar este:  Înainte și după Naștere – abordare și pregătire pentru mamă și familie

Joi 31.10.2019

18.30-20.00

online pe Facebook live

Cu Dr. Dana Burlacu (tel. Clinică 0746.410.328)

Terapia – Atingerea Conștientă a Vieții – Programul de formare durează 2 ani și are 150 ore/an

 

Scopul terapiei Atingerea Vieții Conștiente este de a pune la dispoziție practicanților terapeuți o serie de unelte cu care să poată să faciliteze procesele de vindecare, să susțină eliberarea emoțiilor din ADN, celule, țesuturi și câmp energetic.

 

Sâmbătă  5.12.2020

9am-5pm

Cu Alexandra Chiru (tel privat 0745171681)