În programul de formare din Școala Vieții Conștiente disponibil în 2020 introducem

terapia ACV – Atingerea Conștientă a Vieții

București

anul 1 – 5 Decembrie 2020 – 22 Mai 2021 (150 de ore/an) 

     anul 2 – 23 Octombrie 2021 – 21 Mai 2022 (150 de ore/an)

Au mai rămas

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Bun venit,  

Dacă citești acest mesaj, cel mai probabil sufletul tău te-a pus în legătură cu Școala Vieții Conștiente cu un scop special și poate misterios legat de viitorul tău. Caută să vezi ce mesaj profund găsești în rândurile de mai jos. 

 

Scopul terapiei Atingerea Conștientă a Vieții este de a pune la dispoziție practicanților terapeuți o serie de unelte cu care să poată să faciliteze procesele de vindecare, să susțină eliberarea emoțiilor din ADN, celule, țesuturi și câmp energetic.

.

Aceste unelte conțin o parte de dezvoltare personală (principală, obligatorie și necesară) pentru terapeut și o parte de tehnici specifice aplicate pentru fiecare tip de afecțiune sau simptom al persoanei care primește terapia.

Așa cum știm deja nu putem ghida o persoană dacă nu cunoaștem deja drumul, de aceea este necesar ca persoana ce dorește să susțină un proces de vindecare să treacă întâi prin propria vindecare.

 

Cea mai importantă parte a programului de formare o constituie partea de auto-vindecare, înțelegere profundă a propriilor tipare și mecanisme de gândire și de acțiune ce duc la apariția simptomelor și bolilor – de aceea acest program este recomandat și persoanelor care nu doresc să lucreze cu o altă persoană în cadru terapeutic dar își doresc să se înțeleagă mai bine și să devină persoane mai adaptate și mai integrate în propria poveste – atât ca personaj în poveste cât și ca povestitor al propriei povești.

În Școala Vieții Conștiente noi considerăm că atitudinea și energia terapeutului este chiar mai importantă decât tehnica. Prezența terapeutului în fața clientului sau capacitatea sa de a fi neutru, de a asculta cu atenție (fără judecată), de a susține fără intenția de a vindeca, fără dorința de a duce clientul pe un anume drum dorit de terapeut este Esențială.

Atunci când corpul nostru acumulează foarte multe traume și nu are suficientă energie pentru a le stoca, apar simptome (dureri, restricții de mișcare, amețeli).

Simptomele reprezintă de fapt modul organismului de a spune că stresul la care este supus corpul este mai mare decât capacitatea de metabolizare și de adaptare a acestuia la factorii de mediu exteriori corpului – ce influențează sănătatea în aceeași măsură în care-o fac și factorii interni (de exemplu gândurile, emoțiile și modul de reacționare la situațiile aduse de viață).

În Școala Vieții Conștiente suntem de părere că fiecare simptom are un rol foarte important pentru persoana la care apare. De aceea terapeuții ce-au terminat programul Atingerea Conștientă a Vieții sunt antrenați să pună la dispoziție un cadru de vindecare unic fiecărei persoane care pășește către această terapie. Altfel spus fiecare ședință de terapie Atingerea Conștientă a Vieții este unică și diferită de celelalte deoarece fiecare dintre noi suntem unici și fiecare moment pe care-l trăim este unic.

Parte din programul de formare este studierea și înțelegerea anatomiei corpului pentru că în Școala Vieții Conștiente suntem de părere că fiecare corp este unic și diferit. Însă studiul anatomiei mușchilor, al organelor, al poziționării acestora în organism – face ca intenția pe care terapeutul o aplică în cadrul procesului terapeutic să fie mult mai directă și cu efecte mult mai puternice decât în cazul în care anatomia corpului nu este clară.

De aceea, pe parcursul celor doi ani ai programului de formare vom insista un număr de ore – pe solidificarea elementelor de anatomie corporală pe lângă cele de fiziologie și noțiuni de bază despre ADN.

În cadrul școlii se vor preda elemente de anatomie emoțională acestea constând în diferite tipuri de emoții și manifestări emoționale în legătură directă cu fiecare dintre organele corpului cu meridianele corpului și Chakrele energetice ale corpului.

În cadrul celor 150 de ore din fiecare an de formare, participanții vor avea ocazia să primească peste 12 ore de terapie personală.

Scopul este de a simți pe propriul corp ce înseamnă eliberarea diferitelor restricții, emoții și tensiuni din corp, cum se aplică tehnicile pe propria persoană și cum se simte procesul de vindecare.

În acest fel cursanții vor putea avea mai multă înțelegere și susținere în momentul în care vor susține la rândul lor un proces terapeutic. Pe parcursul programului de formare se pune accent pe dezvoltarea personală individuală a fiecăruia dintre terapeuți.

 

Ce vei învăța pe parcursul celor 2 ani (total 300 de ore) de formare:

 • cum să susții o persoană care se află în durere emoțională
 • cum să susții procesul de vindecare al unei traume emoționale vechi ce este necesar să părăsească corpul
 • cum se identifici în care parte a corpului este stocată trauma emoțională cea mai vizibilă în acest moment
 • cum să evaluezi din punct de vedere termic blocajele din corp care conțin un proces inflamator
 • care este acel combustibil care te va susține în perioadele în care progresul va fi mai dificil
 • elemente din Coaching-ul Adlerian și Coaching Holistic
 • tehnici pentru conducerea procesului terapeutic în modul cel mai optim pentru fiecare tip de necesitate a clientului
 • cum să conduci la rândul tău o meditație de centrare pentru clientul tău
 • cum să conduci un proces de vizualizare imagistică a unui loc, a unui simptom sau organ
 • tehnici prin care clientul tău va avea ocazia să intre într-o conexiune mai profundă cu propriul său corp eliberând emoția din țesuturi
 • modalități de exprimare a unor dureri în cadrul ședinței de terapie
 • cum să construiești un arbore genealogic
 • elemente de genetică și genealogie corelate cu simptomele și emoțiile care stau la baza simptomelor
 • cum să identifici pe ramurile arborelui genetic pe care dintre liniile materne sau paternă a fost pusă sămânța ce a dus la apariția simptomului din prezent
 • ce set de acțiuni sau decizii este necesar să închei pentru restabilirea echilibrului după ce simptomul a fost eliberat
 • elemente de nutriție și de alimentație adecvată corelate cu perioadă de viață, vârste diferite și necesități biologice și metabolice diferite (prin înțelegerea acestui capitol de nutriție partea de sistem digestiv va fi mult mai ușor de asimilat și-n același timp terapeutul va avea ocazia să practice pe propria persoana tehnici de echilibrare a sistemului digestiv folosind elemente de nutriție și de anatomie împreună cu tehnicile ce vor fi predate de-a lungul celor doi ani de formare
 • cercetări științifice care să dovedească eficiența tehnicilor și abordărilor predate
 • cazuistică și lucru practic pe cazuri concrete
 • care este rolul Chakrelor în organism
 • care este rolul meridianelor și nadisurilor
 • elemente de medicină chineză ce țin de cele cinci elemente și felul în care aceste cinci elemente sunt parte din structura corporală (participă în mod activ la restabilirea echilibrului corporal)
 • vei învăța tehnici de meditație pentru centrarea înainte de începerea ședinței de terapie
 • tehnici de echilibrare și curățare pentru terapeut la terminarea zilei de lucru sau a ședinței de terapie
 • cum să vorbești cu organele și cu celulele corpului folosind senzații și imagini
 • cum să oferi spațiu de împărtășire și să creezi un cadru terapeutic în care clientul să se simtă în siguranță
 • după parcurgerea acestor niveluri în anul doi de formare în terapia Atingerea Vieții Conștiente există un modul de lucru pentru lucru cu copiii acest modul este destinat terapeuților ce-i doresc să lucreze cu persoane între 6 și 18 ani pentru a le susține procesele de vindecare și de armonizare pe plan fizic, mental, emoțional sau spiritual

Considerăm în Școala Vieții Conștiente că echilibrul și neutralitatea terapeutului sunt esențiale pentru a susține cu adevărat procesul propriu de vindecare al corpului sau pentru a susține procesul de vindecare al unei alte persoane.

Niciunuia dintre noi nu ne place să fim judecați sau puși la îndoială de aceea este necesar ca terapeutul să susțină clientul dintr-un spațiu de înțelegere deplină și iubire necondiționată. Acestea sunt niște cuvinte mari pe care le auzim și le vedem folosite în diferite cadre însă în Școala Vieții Conștiente considerăm că ele sunt o necesitate pentru atingerea nivelului terapeutic cel mai înalt cu putință.

Fiecare dintre cursanți va fi invitat să afle care este motivația sa profundă pentru care dorește să intre în programul Școlii Viața Conștientă, și care este viziunea sa pe următorii 5 ani.

 

Vei avea ocazia să îți modelezi și creezi propria abordare a terapiei Atingerea Conștientă a Vieții în funcție de darurile tale și de capacitatea ta de conectare cu tine și cu cei din jurul tău.

 

 

În fiecare dintre întâlnirile din programul de formare vom avea perioade de teorie și perioade de practică. Accentul se pune foarte mult pe practică și pe lucru în grup, individual cât și în perechi. Lucrul în perechi se va desfășura pe toată durata anului deoarece în cadrul programului de formare am adus elemente de coaching motivațional și coaching Adlerian. 

De ce este special acest program de formare de 2 ani?

 • ai ocazia să te descoperi în moduri noi
 • metoda de predare pas cu pas îți va aduce ordine și coerență în procesul de învățare
 • ai ocazia să simți blândețea și eficiența terapiei Atingerea Conștientă a Vieții în 12 sesiuni terapeutice
 • primești tehnici șamanice de vindecare adaptate anului 2019 și culturii europene
 • relația dintre ADN și creația de realitate
 • ai ocazia să experimentezi Visarea Conștientă
 • vei călători în propriul tău corp și vei învăța cum poți face același lucru și cu o altă persoană
 • vizualizarea dificultăților și blocajelor din corp – prin imagini și metafore
 • înveți ascultarea la 10 niveluri de profunzime diferite
 • descoperi 10 niveluri de atingere diferite
 • descoperi niveluri de intenționalitate diferite
 • niveluri de conectare diferite la o profunzime din ce în ce mai mare
 • relația dintre ADN și realitatea manifestată în exterior
 • meditația ca metodă de echilibrare și armonizare a propriilor energii
 • integrezi meditația ca metodă de susținere a procesului de vindecare
 • rescrierea istoriei scrisă în ADN-ul tău
 • descoperi influența genealogiei și a ADN-ului asupra viitorului tău

Imaginează-ți care ar fi efectul în întreaga ta familie dacă ai vindeca traumele trecutului tău. 

Dacă fiecare amintire este stocată în ADN și dăruită următoarei generații atât prin ADN cât și prin modelul de viață – concepții, paradigme, gânduri – ce minune s-ar produce în tine și familia ta atunci când ai practica trăirea unei Vieți Conștiente, eliberate de presiunea trecutului?

Ai toate motivele să spui DA!

Oferim o garanție care îți acoperă orice îndoială sau incertitudine. Vino alături de noi în Școala Vieții Conștiente și dacă pentru orice motiv consideri că dorești restituirea taxei de școlarizare, după ce ai parcurs cel puțin 120 de ore, primești banii inapoi și păstrezi integral documentele, mapele, informațiile și cunoștiințele predate.

100% 

primești materialele de la curs, împreună cu orele de predat și orele de terapie personală și de grup

Ai 200% Garanție!

Dacă la sfârșitul anului de curs consideri că nu ai primit suficientă informație sau consideri că suma pe care ai plătit-o nu justifică ce ai primit și oferit în cele 150 de ore, îți restituim fără întrebari, integral banii în 72 de ore.

Singura cerință este să participi la cel puțin 80% din orele de curs online și în sală (120 de ore de participare) 

100% 

După ce ai parcurs 120 de ore de curs poți cere restituirea integrală a sumei achitate. Ne trimiți contul unde dorești să îți virăm banii și în 72 de ore ți-i restituim.

Ce beneficii ai dacă participi la programul de formare de 2 ani în

terapia Atingerea Conștientă a Vieții?

Dezvoltare personală

 

Înveți să îți armonizezi energia și gândurile indiferent de contextul exterior

 

Câștigi o mai bună înțelegere a modului de funcționare personal și interpersonal

 

Înțelegi importanța lucrului constant cu sine pentru a putea susține un proces de vindecare

 

Câștigi încredere în sine și încredere în capacitatea organismului de auto-reglare și auto-vindecare

 

Pătrunzi în povestea propriului tău ADN și înveți să îți rescrii trecutul

 

Devii o persoană mai adaptabilă și mai împlinită indiferent de situațiile cu care te confrunți

 

Vei folosi metode eficiente de meditație, respirație, masaj, vizualizare și contemplare atât pentru tine cât și pentru clienți

 

Cunoștiințe avansate de anatomie și fiziologie a corpului

 

Te ajută să iei deciziile potrivite în momentul în care susții un proces de vindecare

 

Devii un comunicator mai eficient folosind și înțelegând termenii medicali de bază

 

  Înțelegi modul de funcționare al organelor

 

Descoperi care este vocația ta, cum poți aduce o contribuție importantă în viețile oamenilor 

 

Pătrunzi în esența ființei tale pentru a te alinia cu darurile tale persoanale

 

Îți descoperi mediul propice în care ești făcut să prosperi emoțional, financiar și profesional

 

Îți alegi cariera potrivită pentru tine, care să îți scoată în evidență calitățile tale înnăscute, trăsăturile genetice și abilitățile tale unice

 

 Descoperi care este viziunea cea mai înaltă a vieții tale în ceea ce privește rolul pe care îl ai de îndeplinit pe Pământ

 

Vei învăța sau aprofunda

 

Ascultarea la 10 niveluri de profunzime diferite

 

Meditația ca metodă de echilibrare și armonizare a propriilor energii

 

 10 niveluri de atingere diferite

 

Niveluri de intenționalitate diferite

 

Relația dintre ADN și realitatea manifestată în exterior

 

Contemplarea ca metodă de adaptare la energiile și emoțiile momentului prezent

 

Meditația ca metodă de susținere a procesului de vindecare

 

Niveluri de conectare unice fiecărei persoană cu care intri în contact

 

 

 

Și ca totul să fie extraordinar ai să cunoști și ai să lucrezi pe parcursul programului de formare cu oameni care gândesc asemănător cu tine, care au aceleași interese și care gândesc în același mod și au aceleași valori cu Școala Vieții Conștiente.

 Vino să faci parte din echipa de terapeuți Atingerea Conștientă a Vieții!

Înscrie-te acum și beneficiază de prețuri speciale:

1. achită prima tranșă până pe data de 25.12.2020 beneficiezi de discount de 2000 de euro (60%) din costul primului an de formare – doar 1000 euro (la cursul BNR)

2. poți achita contravaloarea primului an de formare în 3 tranșe (decembrie, februarie, mai)

3. ca participant la programul de formare Atingerea Vieții Conștiente primești discount de 25% la cursurile organizate de Viața Conștientă (Visare Conștientă, Vindecare prin Sunet, Art-terapie, Cheile Genelor, Coaching, Ciclurile Feminine și feminitate, Relații de cuplu în era modernă, Respirație Arhetipală, Arta construcției arborelui genealogic, Meditațiile Abundenței, Seria de cursuri: Modeleaza-ți Viata! , Seria de cursuri: Întâmpină miracolul din Viata ta – Gravide și Mame – Dr. Dana Burlacu -0746410328), Cursuri de Nutriție etc.)

 

Structura anului 1 – Program de formare Terapia ACV – Atingerea Conștientă a Vieții:

Cursuri practice – în București – Centrul Viața Conștientă – Str. Episcop Ilarion nr.11, sect.2

(Sâmbăta sau Dumincă 09.00-18.00)

 1. 5.12.2020
 2. 13.12.2020
 3. 23.01.2021
 4. 6.02.2021
 5. 13.02.2021
 6. 20.02.2021
 7. 06.03.2021
 8. 20.03.2021
 9. 03.04.2021
 10. 17.04.2021
 11. 24.04.2021
 12. 08.05.2021
 13. 15.05.2021
 14. 22.05.2021

 

 

Webinarii, întâlniri și cursuri online:

 

O dată la două săptămâni vom avea întâlniri online pentru a răspunde la întrebări și a asigura învățarea continuă.

În funcție de alegerea grupului vom avea întâlnirile online de 2 ore seara în timpul săptămânii (ex: miercuri 19.00 – 21.00)

O parte din materie va fi predată în întâlnirile online pentru a facilita prezența la acest program de formare și a persoanelor care nu au domiciliul în București.

Am ales ziua de sâmbătă pentru cursurile practice – deoarece cursurile opționale recomandate cursanților vor avea loc duminica (în ziua următoare cursului practic)

 

Despre trainer

 

Alexandra Chiru

 Fiică de medic, petrecând din copilărie mult timp în spital – a căutat să găsească sursa bolilor și suferințelor de pe pământ, astfel încât a fost purtată de viață prin multiple și diferite locuri, experiențe și situații.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. După ce a urmat Facultatea de Biochimie, învățând despre mecanismele și minunile vieții ascunse în ADN, Alexandra a făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) la Universitatea Națională de Medicină și Farmacie din Hiroshima, Facultatea de biologie moleculară – departamentul de cercetări genetice. A lucrat cu celule stem și iPS după protocolul lui PhD. Shinya Yamanaka (a primit Premiul Nobel pentru Medicină în 2012) și a urmărit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului.

După ce a realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, a înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât a crezut.

A studiat peste 20 de tipuri de terapii complementare cum ar fi terapia Cranio-Sacrală – Institutul Upledger USA, Manipulare Viscerală – Institutul Barral Portugalia, Masaj terapeutic, Reiki, Masaj Somatic, Masaj Raindrop, , Gua-Sha, Moxibustie, Ventuze, Masaj Thai, Presopunctură, Reflexoterapie, Apiterapie, Meloterapie, OFT, art-terapie, dans-terapie, psihologia comunicării și influenței psihosociale, psihologie transpersonală, EFT, diferite tehnici asiatice de eliberare emoțională, Access Bars, Access Conciousness, Matrix Unity, Abundance Release, TRS-Trauma Release System, Chakra Clearing, curs de Formatori în Recall Healing  și multe altele.

A urmat cursurile renumitei școli de Coaching Adlerian IPCTI din Israel și a Holistic Coaching School pentru a putea forma coachi și a aduce elemente de coaching în cursurile și ședințele de nutriție și consiliere pe care le susține.

A predat și format zeci de terapeuți practicanți în OFT, ghizi Cheile Genelor și terapeuți-ghid în eliberarea Somato-Emoțională având grupe de lucru și cursuri în toate marile orașe din România, și în Italia, Bulagria, Austria și Statele Unite.

De 6 ani lucrează cu Cheile Genelor, astrologie și sisteme de înțelegere șamanice și pentru că a văzut mai multe schimbări pozitive în viața sa, mai multă armonie în relațiile sale și schimbări profunde pe toate planurile a decis să împărtășească din experiența acumulată – adaptate în contextul terapeutic.

Descoperă viziunea Alexandrei despre cum poți să îți susții propriul proces de dezvoltare personală și profesională.

Acest eveniment este pentru tine dacă te regăsești în oricare din situațiile următoare:

Simți că este timpul să investești în dezvoltarea ta personală și profesională.

Simți că nu ai găsit cauza discomforturilor/durerilor tale fizice sau emoționale.

Nu mai vrei să fii dependent/ă de sistemul medical – ci alegi să îți iei sănătatea în propriile mâini!

Simți că nu îți atingi încă potențialul și mai este ceva ce ai putea învăța sau descoperi.

Simți că nu ți-ai găsit încă o metodă care să te susțină și să îți ofere uneltele de a-i susține pe cei din jurul tău.

Vrei să îți aduci contribuția – facilitând procesul de vindecare al celor apropiați ție.

Nu înțelegi de ce ți se întâmplă lucruri care nu îți plac și care dor.

Ai o afacere care stagnează sau, și mai rău, regresează – și dorești să aduci mai multă curgere și naturalețe în viața ta.

Vrei mai multă libertate financiară în timp ce lucrezi la propria dezvoltare personală, emoțională, spirituală.

Vrei să devii una dintre persoanele care își manifestă valorile într-un mod autentic în lume.

Vrei să obții mai multă pace sufletească și o viață mai liniștită.

Vrei să înveți cum să te pui mai bine în valoare pe tine însuți – prin atitudine, comunicare și manifestare.

Vrei să afli mai multe despre tehnicile de vindecare străvechi (șamanice, chinezesti, japoneze, tailandeze) adaptate contextului social actual. 

Cei care au participat la un eveniment cu Alexandra au spus:

Contact

Pentru detalii 0721781155 (Liana Popescu) și 0745171681 (Alexandra Chiru)

Email de contact – info@genekeys.ro