Alexandra chiru

Personal Life & Career Coach

Rolul meu este să te ajut să îți găsești și să îți construiești propria cale

Coaching de Viață

Vom lucra în ședințele de coaching asupra îmbunătățirii calității vieții tale în una dintre diferitele arii:

Relații, Timp liber, Finanțe, Pasiuni & Hobby, Dezvoltare personală, Spiritualitate,  Sănătate  etc.

Coaching pentru carieră

Fie că este vorba de o avansare, de un job nou sau un nou business, coaching-ul te va ajuta să vezi cum arată cariera pe care o visezi și care sunt pașii pe care îi ai de făcut pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Te ajutăm să atingi Succesul

Descătușează-ți Potențialul! Spune „Salut” noului TU

Vom folosi în ședințele de coaching unelte din Coaching-ul Adlerian si psihologia Adleriană. Unul dintre instrumentele cu care îmi este foarte drag să lucrez sunt Cheile Genelor, iar aplicarea lor practică în ședințele de coaching aduce foarte multă valoare clientului.

Poate vrei să intri într-un program de Coaching & Mentorat pe Nutriție – să slăbești câteva kg și să îți crești imunitatea și tonusul corporal.

Ce mai aștepti?

Cum ar fi să trăiești acum întregul potențial al ADN-ului tău?

Ce ai face dacă ai avea toți banii pe care ți-i dorești?

Cum ai putea contribui la o lume mai bună?

Când e cel mai bun moment să exprimi ceea ce EȘTI prin ceea ce FACI?

Ce alegere poți să iei acum ca viața ta să fie mai împlinită?

Setarea Obiectivelor

În ședințele de coaching vei învăța cum să îți setezi obiective rezonabile, dare pot fi măsurabile si atinse într-un interval definit de timp.

Această deprindere îți va fi de ajutor și dupa terminarea sedințelor deoarece ti-ai antrenat disciplina & voința

Coaching Relațional

Poți alege să lucrezi asupra relațiilor tale. Nu poți schimba cealaltă persoană pe termen lung, însă te poți tu schimba și îi poți oferi un model.

Unul intre instrumentele cu care lucrăm aici este PSIHOGENEALOGIA (sau arta arborilor genealogici sociali) pentru a înțelege de unde vin comportamentele tale. Tot la fel de important este să înțelegi tiparul de a reacționa la stimulii din jurul tău si efectul asupra propriului tău corp.

Managementul Stressului

Viața trăită în stress, în fugă constantă de la un gând la altul, de la o imagine la alta, obosește mintea și corpul.

Care este supapa ta?  Cum te eliberezi de tensiunea din tine și din jurul tau?

Managementul stresului este un subiect absolut necesar unei sănătăți optime. Un prim pas este igiena mentală, disciplina de a urma un drum nou până la capăt.

Tu cât de stresat/ă ești?

Dezvoltare Personală și Spirituală

Poate ai avut ocazia să cunoști persoane care aveau obiective asemănătoare cu ale tale. Poate unele dintre aceste persoane au reușit să își îndeplinească visul de a avea o casă, o masină, un servici bun, o familie… dar nu sunt împliniți.

Goana de a avea tot mai mult trădează un gol interior ce caută să fie umplut  cu bunuri, complimente, excursii sau like-uri pe Facebook…

Care este dorința ta profunda? 

Cui i se potrivește Coachingul de Viață?

 

Asta este o întrebare pe care o primesc mereu. Dacă ai ajuns să citești prezentarea asta, atunci probabil ești în căutarea a ceva. Ce anume?

Coachingul este un antrenament cu un antrenor, la fel ca în orice sport în care cauți să obții performanță.

Rolul coach-ului este să fie păstrătorul visurilor tale, să te încurajeze și să te susțină. Să îți reflecte gândurile și ideile și să te conducă prin întrebări, exerciții, creativitate și contemplare către realizarea țelului ascuns în inima ta.

De-a lungul a 10 sau 12 ședințe de coaching vom explora împreună atât programele limitative și paradigmele cât și locurile în care energia nu pare să curgă cu ușurință, aducând mereu atenția înapoi către Valorile și Darurile Divine cu care ai venit pe pământ.

Coaching-ul pentru viață se potrivește fiecărei persoane care încă este în viață, daca dorința de schimbare și actiune este autentică
Coaching-ul e pentru persoane care își doresc să aducă schimbare în viața lor
Coaching-ul este pentru persoane care își asumă rezultatul alegerilor lor și al acțiunilor lor
Coaching-ul este pentru orice persoană funcțională dpdv psiho-social (ex: fără boli mentale grave)
Coachingul îți este folositor dacă vrei să acționezi într-o direcție nouă cu scopul de a învăța și a te transforma

Despre mine

Pot sa îți spun despre mine ca am terminat facultatea de biochimie fiind pasionată de genetică. Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și telomeri ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. 

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală, psihogenealogie și altele.

Coaching-ul a venit în viața mea încă din Japonia unde am cunoscut tenacitatea și disciplina Asiei, schimbându-mi viziunea europeană. Apoi am avut onoarea să fiu instruită de fondatoarele școlii de coaching IPCTI din Israel. Susțin sesiuni individuale și de grup, predau seminarii de motivare și cursuri de coaching.

În același timp îmi echilibrez programul cu meditație și deconectare de la internet, îmi practic hobby-ul săptămânal,  ies în aer liber și îmi petrec timp cu familia

Testimoniale

“Întâlnirile cu Alexandra au fost foarte eficiente și productive. Reușea să mă întrebe lucruri pe care eu nu le pusesem vreodată la îndoială, asa încât fiecare ședință a fost o provocare pentru mine.

Mi-am ținut promisiunea față de mine și sunt recunoscător pentru susținere, recunoaștere și încurajare” Marius A.

“Recomand  din toata inima sedințele de coaching cu Alexandra! Pentru mine cele 12 săptămâni au reprezentat cea ai abruptă schimbare pozitivă din viața mea.

Multumesc, Alexandra!” M. R.

“Cum te simți în coaching cu Alexandra?

Te simți văzut, recunoscut, susținut, motivat și hotărât să-ți construiești pas cu pas visul.

E drept că uneori era ca și cum aș fi sărit în apă fără să știu să înnot – și auzeam de pe mal: Hai ca poți!

Am mai multă încredere în mine după 10 sedințe, mai multa ordine in viață și un plan pentru viitoarele luni. Am primit claritate.” R.D.

Găsește-ti echilibrul

Setează-ți obiectivele

Acceptă o provocare

Recompensează-te

Poți alege să folosești coaching-ul cu Cheile Genelor pentru a-ți descoperi tiparele de gândire, paradigmele, spațiile de gândire limitativă, rezistențele și blocajele.

Poți alege ACUM să îti descoperi darurile și valorile, să îți oferi spațiul și dăruirea de a simți cum universul te susține și te ghidează, cum TELUL tău suprem, acela pe care îl simți în fibrele ființei tale poate fi atins.

 

Citește mai multe despre

Nu mai aștepta! Croiește-ți propria cărare chiar acum!