TERAPIA RAINDROP este un MASAJ Vindecător

Provine dintr-o tradiție  șamanică, îmbinând cunoașterea ancestrală a folosirii plantelor cu înțelegerea modernă asupra anatomiei umane.

Această tehnică a fost pusă la punct în anii 1980 de PhD Gary Young folosind informațiile oferite de înțelepții tribului Lakota, împreună cu cercetările sale asupra rolului uleiurilor esențiale ca agenți antimicrobieni.

Terapia Raindrop se aplică clientului, doar în zona tălpilor picioarelor și a mușchilor spatelui, folosindu-se un set de 9 uleiuri esențiale, pure.

TERAPIA RAINDROP este un MASAJ ce ajută în Detoxifierea organismului

Tehnica Raindrop se bazează pe ideea că multe tipuri de scolioză și alte devieri ale coloanei vertebrale sunt cauzate de virusurile sau bacteriile care se află în stare latentă de-a lungul coloanei

Agenții patogeni crează inflamație, contorsionează și modifică poziția fiziologică a coloanei vertebrale. 

Împreună cu detoxifierea întregului organism, scopul Tehnicii Raindrop este de a stimula fiecare organmușchii și oasele organismului, până la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esențiale. 

TERAPIA RAINDROP este un MASAJ Emoțional

Multe boli au la bază o componentă emoțională. Asta înseamnă că o emoție puternică, șocantă sau mai ales o emoție simțită vreme îndelungată are efecte asupra organismului, slăbindu-i imunitatea și capacitatea de adaptare.

Terapia Raindrop  acționează și asupra emoțiilor facilitând o eliberare emoțională lină și o integrare a lecției pe care emoțiile o poartă.

TERAPIA RAINDROP este un MASAJ ce stimulează Sistemul Imunitar

Un sistem imunitar puternic te protejează de boli și crește calitatea și durata vieții.

Cu ajutorul Uleiurilor Esențiale pure cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale, Terapia Raindrop îți întărește sistemului imunitaraducând organismul în echilibru structural și electric. 

Terapia Raindrop  acționează și asupra ganglionilor si sistemului limfatic, ajutând corpul să se adapteze mai ușor la schimbarea anotimpurilor.

Programări Terapie Raindrop în București

Te invit să suni sau să trimiți SMS la 0745.171.681

Email: viataconstienta@gmail.com