Terapie OFT – Atingerea vindecătoare

 

 

 

 

 

 

Vreau să știu mai multe despre terapia OFT

Atingerea OFT este atingerea lipsită de intenție, de voința personală sau de agendă. Este modul în care Iubirea atinge.

Oprește-te putin înainte de a atinge o altă ființă și întreabă-te: Cum ar atinge iubirea? Cum aș atinge acum, dacă asta ar fi ultima secundă din viața mea?

Scufundându-te în starea de liniște a fiirii, atingerea ta devine transparentă, cuprinzătoare și susținătoare. La fel cum lichidul amniotic susține micul prunc necondiționat, indiferent de sănătate sau boală, de creștere sau de stagnare, așa și tu, poți susține necondiționat Viața.

Pentru că ești Viața, OFT-ul ți se potrivește miraculos, ca o cămașă pe care o porți deja dar ai uitat să o vezi, iar acum o descoperi ca pentru prima dată. Ca și cum Dumnezeu ar fi atins manifestarea prin ființa ta, în toți acești ani, fără ca „tu” să știi.

Atingerea OFT este atingerea abandonării în curgerea magică, incertă și mereu surprinzătoare a Vieții însăși.

Atingerea OFT

Cum ai atinge un înger cu aripile atât de fragile încât răsuflarea ta le-ar putea spulbera?

OFT-ul te invită să guști din Liniștea fiirii, din Liniștea atingerii dincolo de granițele unui corp trecător, din dulceața iubirii exprimată în formă umană.

Cursul OFT de nivel 1

Cele patru etape ale vindecării – Cursul OFT nivel 1

Acest curs reprezintă nivelul de bază pentru oricine dorește să învețe OFT și este în același timp o șansă pentru practicanții mai experimentați în OFT ce doresc să-și aprofundeze înțelegerea procesului de vindecare.

În acest curs vom împărtăși cele mai recente descoperiri despre cele 4 faze ale vindecării și despre modul în care această înțelegere adâncește eficacitatea atingerii OFT.

Ce veți învăța pe parcursul cursului:

Cele 4 etape ale vindecării / evoluției / creșterii:
• 1. Conștientizarea: a nevoii de schimbare, de creștere și de mai multă bucurie a vieții
(Acesta este nivelul simptomelor care sunt dureroase și nu au sens). Când persoanele vin la terapie sunt adesea în această etapă

• 2. Confuzie: Când ne trezim și eliberăm încărcături emoționale ascunse în corpul nostru, dar nu știm încă cine este persoana nouă care devenim (aceasta poate fi o fază provocatoare și motivul pentru care GHIZI OFT au fost instruiți în ceea ce privește sprijinirea și validarea acestei etape)

• 3. Descoperire: Deoarece energia și experiențele noi se revarsă în viața, corpul și mintea noastră. Energia care a fost folosită odată pentru a menține trauma ascunsă de conștiința noastră este acum disponibilă pentru o mai mare bucurie a vieții.

• 4. Integrarea: Pe măsură ce integrăm în experiența noastră zilnică noua ființă care am devenit.
(Această fază a IV-a este, de asemenea, provocatoare, deoarece prietenii, familia și societatea pot rezista noii ființe care am devenit și se vor referi adesea la noi ca la vechiul nostru sine, care nu mai este prezent.

 

Acest curs este ideal pentru oricine lucrează în profesiile de vindecare / educație / asistență. 
Puteți aplica principiile de vindecare OFT în orice alt tip de terapie alternativă bazată pe susținerea vindecării.

Profesioniștii sau stagiarii din sectoarele de consiliere sau de vindecare care reușesc să susțină vindecarea adânc în interiorul lor, pot onora și respecta cu ușurință această călătorie și pot sprijini același proces în alte persoane.

 

În timpul seminarului de o zi veti afla:

• Cum să oferiți o sesiune completă OFT pe spate, rinichi și suprarenale pentru a provoca răspunsul parasimpatic vindecător al sistemului nervos.

• Cum stresul este rădăcina tuturor bolilor cronice care apar ca sarcini emoționale nedigerate în organism

• Cum să vă administrați propria energie de forță vitală atunci când aplicați OFT

• Cum să aplicați principiile Inner Smile & ho’oponopono atunci când aplicați OFT

• Introducere în antrenamentul Taoist al Alchimiei corpului energetic

• Învățați “Atingerea care Ascultă” și Puterea Blândeței

• Cum sistemul nervos al majorității oamenilor trece automat în modul de luptă, fugă sau îngheț

• Cum toate simptomele sunt un semn al impulsului evolutiv al sufletului de a crește și de a evolua

• Cum să rămâi neutru din punct de vedere emoțional, centrat pe corp și pe deplin prezent în timpul unei sesiuni OFT

• Cum să susținem și să îi ghidăm pe oameni cand trec prin emotii dificile

• Anatomia emoțională din abordarea alchimiei interioare taoiste

• Deep Pulsing Qi Gong pentru împământare

Cursul de nivel 1 este facilitat de Alexandra Chiru, profesor acreditat OFT, și 3 ani Coordonator OFT Romania, Facilitator și editor Cheile Genelor, Terapeut Cranio Sacral – Institutul Upledger (CST1, CST2, SER1-Eliberare Somato Emotionala, Pediatrie CranioSacrala, Integrare Senzoriala CST, Creierul Vorbeste TBS), Terapeut Manipulare Viscerala – Institutul Barral, Nutriționist, Coach Adlerian IPCTI Israel și formator în Coaching

 

Investiţie: 270 RON – se achită în sală, înainte de începerea cursului

Ai Garanție 200% la curs !
Ce înseamnă garanție 200% ? Adică dacă la terminarea cursului simți că informația și experiența pe care ai avut-o nu a meritat investiția atunci poți să păstrezi materialele de la curs și în plus îți returnăm contravaloarea cursului.

Data următorului curs: va fi anunțată în curând

Am predat această abordare terapeutică la sute de studenți și până la sfîrșitul cursului fiecare dintre ei a simțit o diferență semnificativă !

Organizez în fiecare an cursuri de OFT în București și în țară. Am asistat la multe vindecări și vă recomand cu bucurie să participați la experiența pe care o oferă un curs de OFT.

Vrei să participi la următorul curs OFT din București ?